Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
online ili poštom

Grad: Požurite s prijavom štete na imovini, rok je 6. svibnja

Zagreb: Započela je procjena štete od potresa na katedrali
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.04.2020.
u 15:49

Obrasci za prijavu mogu se preuzeti online i u pisarnicama, i predati putem web obrasca ili redovnom poštom.

Sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavili štetu na svojoj imovini nakon potresa, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima najkasnije do 6. svibnja, i to u ponoć.

Obrasci se, podsjetimo, mogu preuzeti na službenoj stranici Grada Zagreba i u pisarnicama Gradske uprave, i to radnim danom između 8 i 15 sati. Šteta se prijavljuje direktno putem online obrasca na webu Grada, odnosno slanjem ispunjenog obrasca na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili redovnom poštom na adresu Gradskog povjerenstva Grada Zagreba za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na Trg Stjepana Radića 1. 

Prijavitelji dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800 88 03.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije