Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za vrtiće

Grad ne mari, kažu roditelji s Kajzerice i podupiru Vrbane III.

Cijene vrtića
Jurica Galoić/PIXSELL
25.11.2011.
u 11:00

Grad ne mari za svoje stanovnike koji plaćanjem prireza pune gradsku blagajnu. Upravo suprotno, novac se dijeli šakom i kapom, prozivaju roditelji željni da se grade vrtići

Potporu roditeljima iz naselja Vrbani III., koji od Grada zahtijevaju ispunjavanje davnog obećanja – gradnju škole i dječjeg vrtića – uputili su i roditelji s Kajzerice koji desetak godina čekaju da im vodeći ljudi ispune zadanu riječ. No od nove škole i vrtića ni u tome kvartu nema ništa.

– Grad ne mari za svoje stanovnike koji plaćanjem prireza pune gradsku blagajnu. Upravo suprotno, novac se dijeli šakom i kapom, a paradoksalna je činjenica da država Hrvatska i Vlada u grad Zagreb ne ulažu niti kunu – poručili su ljutiti roditelji s Kajzerice. Od zastupnika i zastupnica Skupštine Grada Zagreba više ne očekuju baš ništa.

– Gubimo nadu da će djeci biti osigurana normalna budućnost – kažu roditelji.

Komentara 2

PO
PomoziBože
18:46 25.11.2011.

Roditelji SRETNO i u boj. Ništa bez toga. Naši političari razumiju samo to. Srama nemaju, obraza također, a koža slonovska...Šteta što nemaju kljove da ih počnu izlovljavati krivolovci. Ovako nažalost stradavaju samo jadni slonovi. I stradavamo mi građani koje ovakvi pljačkaju.

TW
Tex_Willer
15:33 26.11.2011.

Milane ti samo gradske novce iskorištavaj za predizborne projekte i populističke poteze, nemoj raditi ništa što građanima ovog grada treba!!! hvala,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije