Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 12 kategorija

Grad nagrađuje najljepšu terasu i okućnicu, vrt, prijavite se do 12.5.

uređenje grada Zagreb
Foto: ilustracija
06.05.2014.
u 17:00

Prva je nagrada šest, druga tri, a treća dvije tisuće kuna... Gradske će četvrti predlagati kandidate za prvih pet kategorija, potom će gradsko povjerenstvo obići lokacije i odabrati najljepše iz svake kategorije. Objava rezultata je 28. svibnja

Nekoliko prijava već je stiglo u Gradsku upravu na Trg Stjepana Radića 1, otkako je Grad Zagreb 26. travnja raspisao natječaj “Uljepšajmo naš Zagreb”.

U ukupno 12 kategorija: uređenje ulica, trgova, objekata mjesne samouprave, dječjih igrališta, sportskih igrališta, dvorišta dječjih vrtića, školskih dvorišta, objekata socijalnih ustanova i njihovih okoliša, stambenih i poslovnih zgrada s okolišem, terasa ugostiteljskih objekata te okućnica obiteljskih kuća uključit će se gradske četvrti, mjesni odbori, građani, ravnatelji škola, vrtića, socijalnih ustanova, vlasnici poslovnih objekata...

Očekujemo velik broj prijava – rekla je voditeljica Odjela za turizam Martina Bienenfeld. Svaka kategorija bit će nagrađena od 1. do 3. mjesta, i to tako da će se za prvih pet kategorija nagrade dodijeliti u protuvrijednosti usluga Zagrebačkog holdinga, a za kategorije od 6. do 12. dodijelit će se novac.

Prva nagrada iznosi šest, druga tri, a treća dvije tisuće kuna. Gradske će četvrti predlagati kandidate za prvih pet kategorija, potom će gradsko povjerenstvo obići lokacije i odabrati najljepše iz svake kategorije.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na stranici Grada do 28. svibnja, a nagrade će se dodijeliti 30. svibnja u 18 sati u palači Dverce. Prijave se mogu slati e-mailom i poštom, uz ispunjen obrazac, koji se može dobiti u Gradskoj upravi i na stranici www.zagreb.hr, tri fotografije i potvrdu o vlasništvu.

>>Javni natječaj za izbor najljepše uređenih objekata i površina u Zagrebu

Komentara 1

BU
bubimima
09:32 07.05.2014.

Nakon što je Bandić izbetonirao i posjekao sve drvorede koje je mogao, slika ove tratine je valjda najljepše što se moglo naći u Zagrebu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije