Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Ugašen požar u središtu Zagreba

Zagreb: Na Glavnom kolodvoru zapalio se putnički vagon
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/28
12.08.2019.
u 16:00

Policija je dobila dojavu o požaru u 15:50.

Planuo je putnički vagon nešto prije 16 h u blizini Glavnog kolodvora u smjeru Branimirove ulice.

Policija je dobila dojavu o požaru u 15:50. Prema informacijama koje imaju, u ovom trenutku nema ozlijeđenih. 

Požar je ubrzo ugašen, a vatrogasci trenutačno dežuraju na Glavnom kolodvora. Kako javlja Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba, požar je stavljen pod kontrolu u 16: 07 i zadržan je u okvirima jednog vagona. 

"Prema zaprimljenoj informaciji od pozivnog centra Zagrebačkog Holdinga, danas je u 15.56 sati stigla dojava o zamijećenom dimu s Glavnog kolodvora u Zagrebu o čemu su obaviješteni vatrogasci. Naknadno je na terenu od djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba dobivena informacija kako se zapalio željeznički vagon na peronu br. 6. Na intervenciju je bilo upućeno 13 vatrogasaca u 4 vatrogasna vozila koji su ubrzo ugasili požar. Uzroci požara bit će poznati nakon obavljenog očevida. Osim vatrogasaca na teren su izašli djelatnici PUZ-a i službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama", navodi se u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
magnum2013
17:37 12.08.2019.

Svaki dan nešto novo u Zagrebu.

Učitelj
22:39 12.08.2019.

Miki će progutati tu vatru.

Avatar Dumen
Dumen
20:46 13.08.2019.

Najprije napukla fasada sad vagon u Zagrebu ništa više neće biti isto .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije