Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulični festival

Glazba, zabavljači i plesači od jutra do večeri na 'punoljetnom' Cest is d'Bestu

Cest is D'best
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
30.04.2014.
u 15:36

Najavljen je 18. po redu festival koji će trajati od 5. do 11. lipnja na zagrebačkim ulicama. Nastupit će mnogo poznatih glazbenih imena, plesači, a novost su i tzv. bike-patrole koje će atmosferu festivala prenositi u gradske kvartove

Vatra, Silente, Jura Stublić, ulični zabavljači, program za najmlađe, plesači, a sve to na sedam lokacija u gradu, od 5. do 11. lipnja, očekuje posjetitelje 18., "punoljetnog" Cest is d'Besta.

U organizaciji Kraljeva ulice, Grada Zagreba, Turističke zajednice i sponzora, Cvjetni trg, Trg bana Jelačića, Zrinjevac, Tkalča, križanje Bogovićeve i Gajeve, Stross, a i Arena centar postat će punktovi zabave, koja će trajati svakog dana od 10 sati do ponoći.

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

- Posjetiteljima bi se posebno mogli svidjeti zabavljači iz Cirkorame "Nema dilema", sestre blizanke iz Kanade koje su nastupale i u Cirque de Soleil, a novost će biti i bike-patrole koji će dašak festivala donositi i u kvartove - rekao je novi direktor Cest is d'Besta, Zlatan Jaganjac (na slici gore), kojem je dosadašnji prvi čovjek festivala, Zlatko Petrović, predao upravljanje Cestom.

>>Ovo je dio šarma festivala Cest is d' Best

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije