Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GK Trešnja

Gdje je Miffy? Klinci mogu otkriti online

GK Trešnja
16.02.2021.
u 12:00

Igra koja se može kupiti putem virtualne ulaznice po cijeni od 35 kuna

  Kazališna igra “Gdje je Miffy?” dio je novog online programa Trešnje. Riječ je o edukativnoj igri inspiriranoj pričom o popularnoj zečici autora Dicka Brune te predstavom “I opet... Miffy”, koja je u kazalište privukla brojne klince, a sastoji se od polja šarenog poligona koja skrivaju zabavne zadatke poput pantomime, imitacije ili pogađanja.

 Igra je najmijenjena najmlađima, djeci starijoj od dvije godine, koja kroz igru upoznaju priču o zečici Miffy, susreću se s njom (glumi Aleksandra Naumov) i njenom najboljom prijateljicom Ninom (glumi Sanja Hrenar) te otkrivaju važne poruke i pouke iz priče. Sve se
odvija u već poznatom ambijentu iz predstave I opet…Miffy, a šarena kućica, stablo, plavi auto samo su dio Miffyjinog svijeta. Pljeskanjem, skakanjem, smiješnim plesom i pjesmom djeca će otkriti svijet kazališta i maštovitih likova te se pritom ludo zabaviti, a da ne moraju napuštati sigurnost svoga doma. Igra je dostupna na stranici www.ulaznice.hr gdje se mogu kupiti virtualne ulaznice po cijeni od 35,00 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije