Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogat tjedan u Kinoteci

'Galaksija Bowie' ide dalje, stiže i hrvatski hit kandidat za Oscar - Sigurno mjesto

storyeditor/2022-11-01/ALCARRAS-6-c_LluisTudela.jpg
ZFF
02.11.2022.
u 14:00

U Kinoteku stižu dva kandidata za Oscara, španjolski "Alcarrás" i hrvatski "Sigurno mjesto", koji su prikazani i na Zagreb Film Festivalu.

Ciklus nazvan "Galaksija Bowie" nastavlja se u Kinoteci i u studenom, a na red je došla tema "Vatra i benzin". Inspirirana je hitom "Cat People (Putting Out Fire)" koji je obilježio karijeru Davida Bowieja u osamdesetima pa je ciklus posvećen pričama o sirovim strastima, ukletim romansama i žudnjama.

Otvara ga mjuzikl "Moulin Rouge!" večeras u 20.15, a prikazat će se i filmovi "Sretan Božić, gospodine Lawrence", "Ljudi mačke" te "Glad".

Usto, u Kinoteku stižu dva kandidata za Oscara, španjolski "Alcarrás" i hrvatski "Sigurno mjesto", koji su prikazani i na Zagreb Film Festivalu.

>> VIDEO: Često trljate oči? Evo zašto biste trebali prekinuti s tom lošom navikom...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije