Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra navečer

Ne propustite G-točku, novi kulturni program u Gavelli

Tamara Obrovac
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
10.11.2016.
u 13:05

Gosti su Tamara Obrovac, Marko Dješka i Ivica Prtenjača

G-točka: Grad u Gavelli novi je program zamišljen kao platforma unutar koje će se spajati live act, talk show, razgovor s gostima, čitanje književnosti uživo te projekcije različitih vizualnih umjetnosti.

Prva G-točka održat će se sutra u 21 sat u foajeu kazališta Gavella, a gosti su pjevačica i kantautorica Tamara Obrovac, stripaš i animator Marko Dješka te prozaist, pjesnik, novinar i kuhar Ivica Prtenjača

Tamara Obrovac govorit će o svom novom albumu, stvaranju glazbe, Istri, skladanju za kazalište i film, jazzu, narodnoj glazbi i umjetnosti. Marka Dješku upoznat ćete tijekom seta brzopoteznih pitanja, ali i projekcijom njegovog nagrađivanog kratkog animiranog filma „Grad duhova“, dok će Ivica Prtenjača govoriti o dobroj književnosti i dobroj kuhinji, a njegove ćete nove tekstove čuti i uživo, uz muzičku pratnju benda Porto Morto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije