Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KinoKino

Francuski film 'Moj mačak Ru' otvara ovogodišnji Filmski program za djecu

Foto: KinoKino
1/3
11.04.2024.
u 08:00

Isti će se filmovi prikazivati i u sklopu Zagreb Film Festivala od 4. do 10. studenoga, gdje će konkurirati za Nagradu žirija i publike.

Projekcijom francuskog filma "Moj mačak Ru", KinoKino započinje ovogodišnji Filmski program za djecu. Mališani će u subotu u 18:15 sati u Kinu Metropolis moći uživati u pustolovinama mačka Ru, a nakon filma Tina Tišljar, stručna moderatorica i producentica, razgovorom će ih potaknuti na razvijanje kritičkog razmišljanja i kreativnosti. 

Moj mačak Ru priča je o znatiželjnom mačiću, čija se sudbina mijenja kada ga djevojčica Clémence, udomi i povede na odmor u idilično selo, gdje započinju nevjerojatnu avanturu koja će ih zauvijek promijeniti. 

POVEZANI ČLANCI:

 

Ujedno je i prvi film Glavnog programa KinoKina namijenjenog djeci od sedam do 12 godina, koji sadrži različite filmove za najmlađe iz cijelog svijeta. Predškolci će također moći uživati u projekcijama popularnog programa Moj prvi odlazak u kino.

Filmovi će se projicirati na platnima nekoliko zagrebačkih gradskih kina kao i u partnerskim kinima članovima Kino mreže, gdje će se osim dječjih filmskih klasika, odvijati i radionice za djecu i edukatore u obrazovnom sektoru. Isti će se filmovi prikazivati i u sklopu Zagreb Film Festivala od 4. do 10. studenoga, gdje će konkurirati za Nagradu žirija i publike. 

Ulaznice za projekciju filma Moj mačak Ru mogu se nabaviti na web stranici Kina Metropolis, a sve informacije o programima moguće je pratiti na službenoj stranici KinoKina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije