Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte 4 letjelice

FOTO Vojni helikopteri iznad Zagreba: Dio građana uznemirila buka

Zagreb: Vojni helikopteri nad istočnim dijelom grada
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
28.10.2023.
u 12:24

Jesu li helikopteri povezani s vježbom ili su ovo neke druge letačke aktivnosti hrvatske vojne helikopterske eskadrile, za sada nije poznato. O čemu se radi pitali smo i MORH, a odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.

Četiri vojna helikoptera u formaciji su tijekom prijepodneva preletjela istočnim dijelom Grada Zagreba. Pojačana buka čula se i oko Vojarne Croatia u Novom Zagrebu, a dio čitatelja glasan zvuk vojnih letjelica je uznemirio.

Podsjetimo, na pojačanu buku iz spomenute vojnarne upozorili su odnosno najavili i iz Ministarstva obrane, no nisu spominjali helikoptere.

– Pukovnija vojne policije provodit će u vojarni obuku uz simulaciju eksplozije, od ponedjeljka, 23. do petka, 27. listopada, i od 6. do 10. studenoga, od 8,30 do 16 sati – naveli su u priopćenju protekloga tjedna.

28.10.2023., Zagreb - Vojni helikopteri nad istocnim dijelom grada. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

28.10.2023., Zagreb - Vojni helikopteri nad istocnim dijelom grada. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Jesu li helikopteri povezani s vježbom ili su ovo neke druge letačke aktivnosti hrvatske vojne helikopterske eskadrile, za sada nije poznato. O čemu se radi pitali smo i MORH, a odgovor možete pročitati OVDJE

VIDEO Vodostaj Save u Zagrebu u jednom danu narastao tri metra, rijeka se izlila od nasipa do nasipa

Komentara 7

LE
lepizg
13:09 28.10.2023.

Hrvatska u svojoj eskadrili nema Boeing CH-47 Chinook! Posljednji u formaciji na slici !

CR
CroViper
13:29 28.10.2023.

Jadni naši Zagrepčanci....

NI
NisamRobot
13:21 28.10.2023.

Da su bar naši sa Chinookom…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije