Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Advent u Zagrebu

VIDEO Jedna od najdražih atrakcija: Otvoren Ledeni park na Tomislavcu, počeo i snijeg

Foto: Ida Balog
1/13
02.12.2023.
u 18:41

Najradosnije doba godine počinje ovaj vikend. Mnogi gradovi u Hrvatskoj već su se ogrnuli blagdanskim ruhom, a u punom sjaju zasjat će večeras i Zagreb. Otvaranje zagrebačkog Adventa pratite na portalu Večernjeg lista

  • Advent u Zagrebu počeo je paljenjem svijeće na Manduševcu 
  • lampice na Zrinjevcu zasjat će u 19:30
  • sve će trajati do 7. siječnja

Otvaranje pratite iz minute u minutu.

19:30 Upaljene su lampice na Zrinjevcu


19:11 Početak Adventa uljepšao je i snijeg koji je iza 19 sati počeo lagano padati.

Foto: Ida Balog

18:42 "Ledeni park je otvoren", tim riječima i uz glazbu iz Smogovaca, otvorena je jedna od najdražih atrakcija na Adventu.

 

18:40 Očekuje se otvaranje Ledenog parka na Tomislavcu.

16:39 Unatoč jakoj kiši i nevremenu u Zagrebu, otvara se Advent. "Ovdje pada kiša, ali neka pada", rekao je svećenik na posvećivanju Adventa.

 

16:35 Na otvaranje su stigli gradonačelnik Tomislav Tomašević, predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović, ministrica turizma Nikolina Brnjac, šefica zagrebačkog TZ-a Martina Bienenfeld...  

Plan je bio da točno u 16:30 paljenjem prve svijeće na Manduševcu počne zagrebački Advent. Ipak, kiša je malo omela planove, pa je otvaranje kasnilo koju minutu. ako vrijeme dozvoli, u 18:30 otvorit će se Ledeni park na Tomislavcu, au 19.30 punim sjajem zasjat će Zrinjevac. Kako najavljuju organizatori, ulice glavnog grada, trgovi, šetališta, prolazi, parkovi – svugdje ćete se moći družiti sa svojim najmilijima te ugrijati ruke na šalici kuhanog vina ili vruće čokolade. Uživajte u mirisima i okusima cimeta, klinčića te lokalnih delicija koji će se širiti diljem centra grada. Mnoge delicije ove godine čekaju gladne šetače, a cijelu adventsku ponudu, zajedno s cijenama pogledajte OVDJE.

Advent u Zagrebu će trajati do 7. siječnja, a o njemu je pisao i britanski The Independent koji ga je, odmah iza Budimpešte, svrstao na drugo mjesto najboljih adventa. Više o tome čitajte OVDJE

Svečano otvaranje pratit će reporterka Ida Balog, a sve pratite na portalu večernjeg lista. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Make my day
Make my day
17:30 02.12.2023.

Neću plaćati ove vaše cijene, ne zato što nemam već zato što ne dam!

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
15:26 02.12.2023.

Vratite se bogu i pravoj vjeri katoličkoj .

OP
Ocvali pupoljak
16:49 02.12.2023.

Neke bi trebala potopit kiša. Sve se pretvorilo u novacni shoping.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije