Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU

FOTO Jutro poslije užasa u Buzinu: Među petero ozlijeđenih, troje teško. U bolnici su

Zagreb: Parking Supernove nakon jučerašnje prometne nesreće u kojoj je više osoba ozlijeđeno
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
17.06.2023.
u 10:00

Mladić (23) je prilikom izlaska iz kružnog toka koji se nalazi na samom ulazu na parkiralište trgovačkog centra, svojim Mercedesom naletio na skupinu ljudi

Jutro poslije užasa na parkiralištu trgovačkog centra u zagrebačkom Buzinu prazno parkiralište. Još se vide ostaci policijskih traka i mjesto udara. Mladić (23) je prilikom izlaska iz kružnog toka koji se nalazi na samom ulazu na parkiralište trgovačkog centra, svojim Mercedesom naletio na skupinu ljudi. Petero njih je ozlijeđeno, od toga troje teško i nalaze se u bolnicama. Mladić se nalazi u policiji i provodi se nad njim kriminalističko istraživanje. 

GALERIJA Parking trgovačkog centra u Buzinu nakon nesreće u kojoj je više osoba ozlijeđeno

Zagreb: Parking Supernove nakon jučerašnje prometne nesreće u kojoj je više osoba ozlijeđeno
1/8

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene tri osobe- pješaci, 35-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, izvijestila je policija.

VEZANI ČLANCI:

Lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes.

Video: Zabilježen trenutak nesreće u Buzinu: Zbog uznemirujućeg sadržaja snimku ne donosimo u cijelosti

Policijska uprava zagrebačka je precizirala da je 23-godišnjak upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije