Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to je 'bandopoli'

Forumaši Bandiću: Opasno je bez razloga odgoditi sjednicu Skupštine

Forum mladih SDP-a
Foto: Forum mladih SDP Zagreb
1/3
20.03.2014.
u 14:18

"Dok Milan dela brdo raste" jedna je od poruka kojima su mladi SDP-ovci pred zgradom Gradskog poglavarstva pokazali gradonačelniku da se ne slažu s njegovim načinom rješavanja gradskih problema i odgodom za danas zakazane sjednice gradskoga predstavničkog tijela

Zašto je gradonačelnik Milan Bandić bezrazložno odgodio sjednicu Gradske skupštine, koja je trebala biti danas - pitali su se danas ispred zgrade poglavarstva članovi Foruma mladih SDP-a.

Transparentima su odgovorili da je to opasno za Zagreb i poručili da "Dok Milan dela brdo raste", aludirajući na problem zbrinjavanja otpada na deponiju na Jakuševcu, a smislili su i igru "Bandopoli", kao Monopoli.

- Ovom akcijom Forum mladih želi ukazati na sprečavanje legalno izabranih predstavnika građana u Skupštini da iskazuju mišljenja i upozorenja na probleme u Zagrebu - smatraju mladi SDP-ovci i pozivaju Bandića da Skupština mora zasjedati i raspravljati o nogometnom centru na Sveticama, Jakuševcu, naplati parkiranja u cijelom gradu i stanju u Holdingu.

Foto: Forum mladih SDP Zagreb

Oni znaju, dodaju, da Bandić ima velike i široke ovlasti i znatnu ulogu za djelovanje Grada, no misle i da je o spomenutim temama i jednostranim njegovim postupcima nužna rasprava u Gradskoj skupštini.
- Građanima se prešućuju važne stvari i to želimo zaustaviti - kažu iz Foruma mladih SDP-a nakon današnje akcije pred Poglavarstvom na Trgu Stjepana Radića.

>>Bernardić: Grad radi iza zatvorenih vrata

Komentara 3

IN
Inat
15:14 20.03.2014.

Bandic je los gradonacelnik.

LO
lopti28
14:57 20.03.2014.

Stranački uhljebi a tako mladi.Vjerojatno studiraju na nekom humanističkom fakultetu za džabelarenje u budućnosti.Uopće ne mogu ući u mozak ljudi koji pripadaju nekoj stranačkoj vojsci.Ustolom Bandić je njihov čovjek koji ih je sve i primio u stranku i kojeg su podržavali i Račan i Milanović dok se Miki nije kandidirao za predsjednika.Sad odjednom više ne valja Miki.A ovi "urbani" SDP-ovci najviše vole zabave u Guči što smo vidjeli na slikama i što su najčešći posjetitelji svoje nekadašnje "prestonice" Beograda koji je inače jako poznat kao liberalan grad bez ksenofobije,homofobije,fašizma... Inače jeste li ikada vidjeli mladež SDP-a da polaže vijence na grobove branitelja kao što organizirano odlaze svakih par mjeseci na grobove partizana?

IV
Ivek22
16:00 20.03.2014.

Haha... to su isti oni luzeri koji su prije godinu dana paradirali i visili na trgu 24 sata dnevno s transparentom "Ostojić gradonačelnik" uoči lokalnih izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije