Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Laubi

Filmski festival iz Motovuna završava u Zagrebu

22.08.2014., Zagreb - Trg Petrice Kerempuha. Otvorenje manifestacije Motovun film festivala u Zagrebu. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/Pixsell
18.08.2015.
u 11:50

Cijena ulaznice je 20, a cijena kompleta 100 kn. Ulaznice se kupuju na blagajni Laube sat vremena prije projekcije

Nakon Motovuna, Buzeta, Novigrada i Šibenika, ljetni filmski festival završava u Zagrebu.

Manifestacija pod nazivom "Motovun u Zagrebu" održava se u Laubi od četvrtka, 20. kolovoza, do ponedjeljka, 31. kolovoza, a tijekom 12 dana posjetitelje očekuje pregled najzanimljivijih ostvarenja s posljednjeg Motovunskog filmskog festivala. Prikazat će se i ovogodišnji pobjednik, priča o nestancima vojnika s afganistanskog fronta 'Wakhan', islandski film 'Djevičanska gora' te kontroverzni dokumentarni hit Alexa Gibneya 'Pročišćenje: scijentologija i tamnica vjere'.

Cijena ulaznice je 20, a cijena kompleta 100 kn. Ulaznice se kupuju na blagajni Laube sat vremena prije projekcije. Detaljni program na www.motovunfilmfestival.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije