Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedne nagrade

Eksplozija veselja na Plesu: Registrirana milijunta putnica

milijunta putnica (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
25.07.2013.
u 12:40

– Ovo je veliko iznenađenje, ne znam što bih rekla, izjavila je Zagrepčanka Ankica Šuvak

Ankica Šuvak iz Zagreba milijunta je putnica registrirana jutros na check-in letu iz Zagreba za Dubrovnik. Putuje na Korčulu do koje svake godine stiže avionom do Dubrovnika, a nakon toga trajektom.

– Ovo je veliko iznenađenje, ne znam što bih rekla, bila je njezina reakcija nakon što su joj član uprave Zračne luke Zagreb Tonči Peović i izvršni direktor za prodaju i marketing Nenad Jelavić darovali poklon-bon u vrijednosti od tisuću kuna za duty free Bye Bye Shop te dvije povratne zrakoplovne karte za jedno od odredišta Croatia Airlinesa po njezinu izboru.

Karte će joj svakako dobro doći jer jednom godišnje, obično oko Božića, posjećuje sina u Los Angelesu. Osim Ankice Šuvak, eksploziju veselja doživjela je i njezina nećakinja Lana Schlosser koja ju je sa sinom Josipom Emanuelom pratila na let.

– Još jučer je tetak komentirao kako se na tom letu očekuje milijunti putnik i da bi se teti moglo posrećiti. I stvarno se dogodilo! – s veseljem je uzviknula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije