Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba u kafiću?

Eksplozija u centru Zagreba: 'Prije mjesec dana ovdje je bila pucnjava'

Eksplozija u Domagojevoj ulici u centru Zagreba
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/18
29.11.2018.
u 09:34

Policija je priopćila da je do eksplozije došlo iz neutvrđenih razloga te da su oštećena vozila i stakla na zgradama

Jutros se u Domagojevoj ulici 25 u centru Zagrebu dogodila eksplozija, potvrđeno nam je iz policije. U eksploziji nitko nije ozlijeđen.

– Dobili smo dojavu u 6.20 sati, postupanje je u tijeku – rekli su nam u zagrebačkoj policiji. 

Eksplozija u Domagojevoj ulici u centru Zagreba
1/17

Policija je ubrzo priopćila da je do eksplozije došlo iz neutvrđenih razloga te da su oštećena vozila i stakla na zgradama.

Pogledajte video s mjesta eksplozije:

Policija je na mjestu događaja te je ograđen dio ulice, a mogu se vidjeti razbijeni prozori.

24 sata pišu kako je navodno eksplodirala bomba u kafiću News Bar.

– Spavao sam kad sam se trznuo jer je tako grunulo da su se stakla zatresla, nisam znao što se zbiva, pogledao sam kroz prozor i vidio hrpu stakla po cesti. Ubrzo je stigla policija – rekao je za 24 sata jedan od stanara Domagojeve ulice, dok je druga stanarka kazala: – Probudilo me iz sna. Susjedima preko puta su popucala stakla.

– Prije mjesec dana ovdje je bila pucnjava. Neki gost se napio i bilo je problema. Bila je policija – rekao je čest gost kafića News Bar.

Komentara 64

Avatar southman
southman
07:40 29.11.2018.

Netko nije platio " zaštitu " !?

VI
Vito
08:41 29.11.2018.

Eksplozija se navodno dogodila u jednom kafiću. ::: Samo je sad pitanje: tko je vlasnik kafića??? __ Koliko je dužan "gradonačelniku" & co.??? __ Očito je "zaglibio" i krivima rekao "NE" __ Dva kafića, jedan pored drugog na kućnom broju 25 __ Koji od njih ima bolji dogovor s "gradonačelnikom"??? __ Dovoljno je samo pogledati na Google-u gdje se nalaze - jedan s jedne strane haustora, drugi s druge strane haustora, oba pored zgrade mirovinskog u Branimirovoj, prekoputa pučke kuhinje. __ No, kad malo "prošećete" po Domagojevoj pomoću Google-a vidjet će te koliki je prostor neiskorišten u toj ulici. __ Sve napušteno i zapušteno __ Navodno se "gradonačelnik" i pljačkaška organizacija pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske stvarno brinu za nezaposlene i omogućuju im samozapošljavanje bez ikakvih ograničenja, čak i uz potporu kod samozapošljavanja u stvarno zavidnim količinama novca i nikakvim papirologijama, kamoli poreznim opterećenjima. __ "(Is)prazne prostorije vidljive u Domagojevoj su jasna slika grige i skrbi države i "gardonačelnika" o dobrobiti građana i stanovništva zagreba i Hrvatske. __ Najbolje od svega je - eksplozija je bila oko 150 metara od "novonastalog" hotela. __ ODLIČNO za hotelsko poslovanje i možebitne goste te zalutale turiste koji su spavali na tom području

VI
Vito
08:54 29.11.2018.

Prije su taj kafić zvali "Marko", a sad čitamo "News Bar" ::: Ako policija brzo ne riješi "zagonetku" onda je "gradonačenik" "na konju" i bezbrižno može ubirati "placovinu" dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije