Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOdna Špica

Ekonomist pazi na odabir odjeće i voli uskladiti boje

modna špica (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
06.08.2013.
u 15:34

Oni su produženi vikend izdržali na užarenom gradskom asfaltu. Provjerite kako su se odijenuli

Dominika Krizmanić (24) - djelatnica u farmaceutskoj tvrtki, pazi na odabir boja te kombinira odjeću s modnim dodacima. Pamučne majice neizostavan su komad ljeti.

Maja Kesić (25)  - studentica ekonomije, svoj bi stil opisala “urbanim”, a osim zanimljvih krojeva, privlače ju i razni uzorci koje vole kombinirati jedne s drugima.

Nina Rukavina (23) - studentica glume voli jednostavno odijevanje i ne prati modne trendove, a odjeću i dodatke često kupuje i prilikom putovanja.

Viktor Bobić (25) - ekonomist pazi na odabir odjeće i za poslovne prilike i za slobodno vrijeme, voli uskladiti boje, a najčešće kupuje odjeću poznatih modnih brendova.

Snježana Rožaj (27) - djelatnica u marketingu ljeti preferira vesele boje i udobnu odjeću, a za grad uvijek bira ravne cipele. Najviše kupuje u trgovačkim centrima.

>>Poznata manekenka svjetske piste zamijenila ulicama Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije