Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arheološki muzej

Edukativno ljeto kroz besplatna predavanja

23.04.2014., Zagreb - Noc knjige odrzava se danas diljem grada te su knjiznice i knjizare organizirale citanje knjiga. Arheoloski muzej u muzejskom dijelu organizirao je citanje knjie te raspravu o autorima dok je u svojoj knjiznici uz strucnu osobu odrza
14.07.2015.
u 10:14

Manifestacija Ljeto u Arheološkom do kraja tjedna

Što je Odisej radio dok ga je Penelopa vjerno čekala? Zašto se tako dugo zadržao na putovanju i tko je misteriozna božica Kirka? Na ta pitanja odgovorit će se na predavanju u sklopu Ljeta u Arheološkom  koje se održava večeras od 21 sat. Ulaz je besplatan.

Predavanja drže spisateljica Milane Vuković Runjić i povjesničar filma Daniela Rafaelića te su praćena prigodnim video insertima. 

Ljeto u Arheološkom traje do kraja tjedna, a predavanja su svaki dan od 21 sat. Sutra je na rasporedu predavanje "Egiptolog i carica". 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:24 14.07.2015.

Je li izložen i Mesić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije