Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-mix Trade na City placu

Džem od latica ruže odmah se razgrabi

04.11.2015., Zagreb - Cityplac u trgovackom centru City Center One West. E-mix. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Borna Filić/PIXSELL
15.11.2015.
u 12:00

Nude i proizvode sa sladilima, u kojima mogu uživati i dijabetičari, ali i aromatizirana maslinova ulja

Liker od ruže i džem od njenih latica. E-mix Trade, između ostalog, upravo to nudi na City placu u City Centru one West. Kako kaže Ernestina Vukuša, likeri i džemovi su njihov primarni specijalitet te ih imaju više od dvadeset vrsta, a za City plac proširili su ponudu i na domaću zimnicu.

– Ovo nam je prvo prodajno mjesto pa smo se na taj način odlučili predstaviti Zagrepčanima. Inače, kako radimo džemove, uglavnom surađujemo s hotelima, a sad želimo da i drugi okuse naše proizvode, i to po povoljnim cijenama – objašnjava Ernestina Vukuša, na čijem se štandu džem od 300 grama može kupiti za 25 kuna. A osim "uobičajenih" okusa te već spomenutih od ruže, nude se i džemovi sa sladilima koja ne mijenjaju okuse, kako bi u njima mogli uživati i dijabetičari. Također, na štandu E-mix Tradea mogu se naći i aromatizirana maslinova ulja.

– Kod nas sve što se radi sjecka se, a nakon toga i kuha ručno. Također, džemovi, a i ostali proizvodi, rade se isključivo od ekološki uzgojenog voća, kako bi bili što prirodniji – ističe Ernestina Vukuša te dodaje kako Zagrepčani zasad još kupuju uglavnom proizvode okusa koji su im već poznati.

Ipak, kaže, mnogi vole i eksperimentirati pa, primjerice, džem od ružinih latica "nestane i prije nego što se uspije staviti na štand". – Voljeli bismo da ga možemo proizvoditi i više, ali radimo ga samo od vlastitih ruža pa se na njega mora čekati – zaključuje Ernestina Vukuša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije