Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog radova

Dvije ulice na Gornjem gradu sutra su zatvorene za promet, evo obilazak

Zagreb: Nova regulacija prometa na Gornjem gradu zbog radova na sanaciji zgrada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.06.2021.
u 16:09

Privremena regulacija će biti sutra od 8 do petka u 17, te u nedjelju od 7 do 17 sati.

Zbog izvođenja radova na polaganju elektroenergetskog kabela, Ulica Josipa Kuševića u vremenskom razdoblju od sutra u 8 sati do petka u 17 sati bit će zatvorena za sav promet, javljaju u Gradu.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica Antuna Gustava Matoša – Ulica Ambroza i Klotilde Vranyczany – Ulica sv. Ćirila i Metoda. 

Također, zbog izvođenja radova na polaganju elektroenergetskog kabela, Ulica Antuna Gustava Matoša na dijelu od Ulice Josipa Kuševića do Ulice Ambroza i Klotilde Vranyczany u nedjelju 13.lipnja. od 7 do 17 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica Antuna Gustava Matoša – Ulica Josipa Kuševića – Ulica sv. Ćirila i Metoda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije