Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ZAGREBU

Dva tramvaja iskočila iz tračnica kod Glavnog kolodvora: Traje sanacija, sve linije voze obilazno

Zagreb: Zbog nestanka struje zastoji u tramvajskom prometu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.02.2024.
u 19:08

"Tramvajske linije 4, 6, 9 i 13 prometuju obilazno preko Frankopanske, Trga bana Josipa Jelačića i Draškovićeve do svojih trasa, a linija 2 preko Ulice grada Vukovara", navodi ZET

Dva tramvaja iskočila su ranije danas iz tračnica kod Glavnog kolodvora u Zagrebu. Kako doznajemo, prvo je u smjeru iz Draškovićeve prema Branimirovoj problem imao tramvaj linije 4, a potom kod Branimirove i tramvaj linije 9.

Iako je incident s tramvajima riješen oko 16.20 sati, tračnica kod Glavnog kolodvora treba se sanirati pa tramvaji privremeno ne voze tim područjem. Do daljnjeg svi tramvaji koji inače idu preko Glavnog sada voze preko Trga, a izuzetak je linija 2 koja ide preko Vukovarske. Procjenjuje se da će sanacija trajati do ponoći. 

"Zbog sanacije tračnice kod Glavnog kolodvora, čiji se završetak očekuje oko ponoći, tramvajske linije 4, 6, 9 i 13 prometuju obilazno preko Frankopanske, Trga bana Josipa Jelačića i Draškovićeve do svojih trasa, a linija 2 preko Ulice grada Vukovara", navodi ZET.

VEZANI ČLANCI:

ZET-ov sindikalist Neven Brnjas istaknuo je na svom Facebook profilu kako je ranije upozoravao da je pruga kod Glavnog kolodvora tanka. "Žao mi što građani ispaštaju radi Tomaševića i Uprave ZET-a", naveo je govoreći o tome kako je pruga zatvorena. 

"Cijeli grad treba zahvaliti ono malo radnika što su ostali pokušati zakrpati kolodvor, a nemaju ni materijala ni ljudi. Dečki, hvala vam na svesrdnom trudu koji ulažete da pokrpate rupe bez osnovnih sredstava koje vam ne daju Uprava i Tomašević", dodao je.

Komentara 1

MA
marcellus
07:46 05.02.2024.

Znači upozoreni su da je pruga neispravna i nisu ništa napravili dok tramvaji nisu počeli iskakat. Možete vi moj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije