Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva predstava

Duhovito i poučno putovanje, "Rođenje" u Tvornici lutaka!

Dražen Šivak,portal
PR fotografija
23.10.2013.
u 15:46

Kroz poučne i slikovite situacije djeca će usvojiti mnoge zanimljive podatke, i kroz komunikaciju s glumcem steći zdrav i prirodan odnos prema vlastitom dolasku na svijet.

Jedna od najizvođenijih predstava za djecu, "Rođenje", redatelja Zijaha Sokolovića u kojem glumi Dražen Šivak, igra ove subote, 26. listopada na Sceni Grič, s početkom u 11 sati. Predstava je dobila Nagradu hrvatskog glumišta za najboljeg glumca u predstavama za djecu i mlade, a govori o čudu i ljepoti dolaska na svijet na zaigran i duhovit način.

Kroz poučne i slikovite situacije djeca će usvojiti mnoge zanimljive podatke, i kroz komunikaciju s glumcem steći zdrav i prirodan odnos prema vlastitom dolasku na svijet. Glumac Dražen Šivak na praznoj sceni bez rekvizita i scenografije ostvaruje čaroliju kazališnog pripovijedanja nižući prizore koji govore o njegovom pozivu, a kroz dijalog s djecom pričat će o boravku u majčinom trbuhu, o slikama i situacijama u kojima se smijemo, čudimo i učimo o čarobnom dolasku djeteta na svijet.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije