Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćena na djelu

Duge, tamne raščupane kose mršava razbojnica upala u banku

Centar banka (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/7
14.09.2013.
u 14:42

Zagrebački 'plavci' spriječili su je u pokušaju razbojništva, a kako je očevid još u tijeku, više informacija bit će dostupno naknadno.

Na meti razbojnice u subotu u jutarnjim satima našla se Croatia banka kod Kvaternikovog trga u Zagrebu. Ovog puta naoružana kradljivica nije uspjela pobjeći nego je, kako neslužbeno potvrđuje policija, uhićena na licu mjesta u poslovnici u Šubićevoj ulici točno preko puta ulaza na tržnicu Kvatrić, odmah nakon pljačke.

S nožem ili pištoljem žena za sada nepoznatog identiteta upala je oko 11 sati, a nekoliko minuta kasnije stigli su policajci i uhitili je prije nego je izišla na ulicu. O detaljima razbojništva policija bi trebala izvijestiti nakon što se obavi očevid. Od očevidaca saznajemo da je razbojnica romske nacionalnosti.

- Imala je dugu, tamnu raščupanu kosu, mršava je i bila je odjevena u potrganu odjeću, izgledala je kao Romkinja. Vidio sam da su joj stavili lisice na ruke, izveli je iz banke, posjeli je u policijski auto i odvezli – otkriva očevidac. U susjednom kafiću i kiosku tvrde da ništa nisu vidjeli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije