Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znanstveni piknik

Doznajte kako da učenje matematike bude bez muke

'16.09.2012., Zageb - Znanstveni piknik u Bocarskom domu namijenjem je djeci koja su imala priliku izvoditi jednostavne kemijske pokuse.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
'Grgur Zucko/PIXSELL'
06.09.2013.
u 13:04

Dolazi i Brindha Muniappan, direktorica za obrazovanje i javne programe na američkom MIT muzeju

Na Znanstveni piknik, manifestaciju koja popularizira znanost, a koji se ove godine održava u nedjelju 15. rujna od 10 do 20 sati u parku Boćarskog doma dolazi i Brindha Muniappan, direktorica za obrazovanje i javne programe na američkom MIT muzeju koja će svim posjetiteljima pokazati kako matematika može biti i više nego interesantna. Amerikanki je to prvi posjet Hrvatskoj, a poručila je da jedva čeka stići u Zagreb kako bi otkrila svoje znanstvene discipline.

Osim nje ove godine na pikniku sudjeluju i gosti iz Velike Britanije, Francuske, Italije, Njemačke, Austrije, Estonije i Slovenije koji će učenike osnovnih i srednjih škola podučiti eksperimentima te oduševiti jednostavnošću znanstvenih disciplina.

>>Hod po vodi? Znanstvenici iz Slovenije poručuju – to mogu svi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije