Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar Kaptol

Dosjetili se kako popuniti ljeti praznu garažu pa za vrijeme ljetovanja čuvaju automobile

'03.04.2012., Zagreb - Kaptol Centar, ilustracija.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
09.07.2014.
u 14:00

Cijena garažiranja vozila za sedam dana iznosi 200, za 14 dana 300, a za 21 dan 400 kuna, a vlasnici u slučaju potrebe uslugu mogu produljiti telefonski ili elektroničkom poštom

U Kaptol Centru dosjetili su se kako popuniti ljeti znatno prazniju garažu pa građanima nude čuvanje automobila dok su oni po godišnjim odmorima diljem svijeta.

Tako nude uslugu garažiranja vozila u garaži Centra Kaptol  na 7, 14 ili 21 dan, a vlasnici u slučaju potrebe uslugu mogu produljiti telefonski ili elektroničkom poštom.

Cijena garažiranja vozila za sedam dana iznosi 200, za 14 dana 300, a za 21 dan 400 kuna. Tijekom boravka u garaži vozila su zaštićena od vremenskih neprilika, a korisnici ljetnog garažiranja dobivaju i 50 posto popusta na sve usluge autopraonice u Centru Kaptol.

Akcija vrijedi do kraja ljeta, odnosno do 21. rujna.

Komentara 1

Avatar Nikad robom
Nikad robom
16:08 09.07.2014.

ma tko bi samo toga sjetio - da u garaži parkiraju aute??? ovo će biti ludnica od posla... zgrnut će pravo bogatstvo... jer velika većina ljudi na godišnji ide pješice... ili vlakom... ili uzmu rent-a-car... zašto bi itko na godišnji išao vlastitim autom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije