Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opcije postoje

Donosimo detaljan popis: Zagrepčani danas još uvijek stignu po kruh i namirnice za vikend, evo i gdje

Zagreb: Velika gužva ispred pekare na Autobusnom kolodvoru koja je otvorena na Veliku Gospu
Slavko Midzor/PIXSELL
06.01.2024.
u 11:23

u metropoli još uvijek ima nade za one koji su slučajno zaboravili navaviti neku od namirnica za vikend ručak jer neke trgovine i pekarnice, makar rijetke, ipak će raditi

Danas slavimo blagdan Sveta tri kralja, što znači da brojne trgovine ove subote neće raditi. Već smo objavili ranije detaljan popis trgovina i njihovih radnih vremena na ovu subotu, a većina njih imat će zatvorena vrata.

Ipak, u metropoli još uvijek ima nade za one koji su slučajno zaboravili navaviti neku od namirnica za vikend ručak jer neke trgovine i pekarnice, makar rijetke, ipak će raditi. U nastavku vam donosimo popis:

  • TRGOVAČKI LANCI

Kada je riječ o trgovačkim lancima, danas u Zagrebu radi isključivo Konzum i to poslovnica na Autobusnom kolodvoru na adresi Avenija Marina Držića 4, do 15. sati. 

>>VEZANI ČLANCI: 

  • PEKARNICE

Pan-Pekove poslovnice radit će na nekoliko lokacija. Požuriti se morate ako idete u onu na Selskoj, Trgu žrtava fašizma, u Dubravi, Sesvetama, na Črnomercu, Laništu, u Gajnicama, Dugavama, u Zvonimirovoj, u Španskom te uz Mamuticu jer one danas rade do 13 sati. Malo dulje, konkeretno do 14 sati, otvorene će biti poslovnice u Velikoj Gorici, ona na Trgu Stjepana Radića te ona na Trgu kralja Tomislava. Pekarnica na Borongaju posluje do 15 sati. Zanimljivo je da će neke raditi u poslijepodnevnoj smjeni, od 14 do 22 sata, kao što je ona u Masarykovoj, a najdulje su otvorena vrata Pan-Pekove pekarnice u Paromlinskoj i Petrićevoj i to od 10 do 22 sata.  

Dubravica radi isključivo na Autobusnom kolodvoru i to od 0-24 sata.

  • TRŽNICE 

Tržnice Trešnjevka, Kvatrić i Gajnice posluju prema nedjeljnom radnom vremenu, a tržnica Britanski trg od 7.30 do 14 sati.

>>VIDEO: Ovako nešto u Zagrebu se ne pamti: Bacio opušak kroz prozor Mercedesa pa osuđen


 

Komentara 5

Avatar mrIvan
mrIvan
08:52 07.01.2024.

Glupo zakonodavstvo, protivno ustavnim odredbama i još jadniji i patetičniji Ustavni sud koji to ne može (odnosno neće) riješiti do starta godine u kojoj se prvi put tijekom cijele godine primjenjuje ovaj zakon. Rezultat - objava nužnih info o tome gdje možeš kupiti namirnice u 2024.g. Sramota!

Avatar kenj@c
kenj@c
13:21 06.01.2024.

Ili ćete umrijeti

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:25 06.01.2024.

Jel to veliki trgovci naručuju članke o gladnim ljudima i redovima za kruh ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije