Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna revija

Domari, čistačice i profesori prošetali pistom u odjeći koju su sašile radnice Kamenskog

Modna revija
Foto: Kamensko
1/5
Autor
Sandra Golemac
03.06.2014.
u 14:15

Cilj projekta Hotelijersko-turističke škole bio je senzibilizirati učenike o socijalnim pitanjima i osvijestiti ih o vrijednostima krojačkog zanata

Domari, čistačice, profesori i profesorice, učenici i ravnateljica Hotelijersko-turističke škole jučer su bili modeli modne revije "HTŠ za Kamensko" koja se održala u hotelu Antunović. Odjeća je šivana po želji svakog od modela, koji su, umjesto kupovine odjeće stranih brendova, željeli donaciju ostaviti upravo tetama iz Kamenskog.
Glavni je cilj projekta bio senzibilizirati učenike o socijalnim pitanjima, osvijestiti ih o vrijednosti rada i krojačkog zanata te o nesretnim okolnostima u kojima su se našle radnice Kamenskog.

>> Panker gotičar šije i volontira kod radnica iz Kamenskog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije