Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov pregled

Doznajemo: Dojava o bombi u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu bila je lažna, zaposlenici se vraćaju na posao

Zagreb: Tomašević i suradnici evakuirani iz zgrade zbog prijetnje bombom
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
07.07.2023.
u 12:03

Dojava o bombi zbog koje su zaposlenici Grada Zagreba evakuirani bila je lažna

Gotov je pregled zgrade zagrebačkog Gradskog poglavarstva, potvrdio je za Večernji list Tomislav Tomašević. Dojava o bombi koja je jutros uznemirila zaposlenike, kako nam je rekao, bila je lažna. Zaposlenici se polako vraćaju na posao. 

"Još nemamo informacija o mogućem počinitelju", istaknuo je gradonačelnik Tomašević na konferenciji za medije. Rekao je da je zgrada pokrivena kamerama i da je moguće da je osoba koja je ostavila papirić snimljena. 

Da je dojava lažna, potvrdila je i zagrebačka policija. Poruka o prijetnji bombom pronađena je u toaletu, s natpisom "7. 7., bomba u Poglavarstvu". Policija je provjerila zgradu, a ljudi su zamoljeni da se udalje što više radi sigurnosti. Djelatnici kažu da prije nije bilo takvih dojava te dodaju da nisu u strahu.

Policija je potvrdila da je oko 9.10 sati dobila dojavu o moguće postavljenoj eksplozivnoj napravi.

 

Komentara 3

JZ
Joža-Zg
13:14 07.07.2023.

Paćenici baš ih treba žaliti

CC
ccm08
12:52 07.07.2023.

haha, dal se neko sjetio da ih prebroji, garant se vratio na posao svaki 25-ti. uhljebi prokleti, nebi se čudio da su si sami postavili obavijest o bombi

Avatar Purger_1993
Purger_1993
12:27 07.07.2023.

Zna san ja da nije prava bomba. Prava bomba ima onu ka uru kaj kuca tik tak ili displej s brojevin i žice naokolo za dovod minute kad treba opalit, ovo je bila prazna kutija kartonska s ceduljon unutra to nemre eksplodirat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije