Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub književnika

Dodijeljena nagrada 'Mladi Kreativni Chevrolet'

Mladi kreativni Chevrolet (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.06.2013.
u 11:39

Izložbom i projekcijom predstavljeni su pobjednički radovi studenata u kategorijama vizualne umjetnosti, fotografija i video.

Modni dizajneri, vizualni umjetnici, redatelji, fotografi... iako raznih zanimanja zajedničke su im dvije stvari, oni su mladi i kreativni. Upravo njih i njihove ponajbolje radove jučer je u Klubu književnika nagradio Chevrolet. Godišnja nagrada Mladi kreativni Chevrolet dodjeljuje se od 2007. godine, a trenutačno se održava u dvadeset i četiri zemlje. U hrvatskom jedanaestočlanom žiriju bili su priznati kreativci Vinko Brešan, Irena Škorić, Mare Milin te novinarka Večernjeg lista Ana Lendvaj.

 

– Kako smo sponzorski vezani uz Liverpool i Manchester United, želja nam je spojiti svijet nogometa i automobila. To su dvije velike strasti svakog čovjeka i veliki izazov našim kreativcima koji su ga odlično odradili – objasnila je ovogodišnju temu natječaja Jasna Stilinović, rukovoditeljica odnosa s javnošću Chevroleta.

 

Nagrađeni hrvatski kreativci iz četiriju kategorija u srpnju će odmjeriti snage sa svojim europskim kolegama za prvu nagradu od 4000 eura te mogućnost stažiranja kod stručnjaka iz svog područja djelovanja. Nagrađeni radovi mogu se pogledati na stranicama natječaja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije