Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redovni servis

Do snježne idile- autobusom: Žičara neće raditi početkom idućeg tjedna

Kolaž/Slaven Branislav Babić/Tomislav Miletić/Pixsell
20.01.2023.
u 15:37

Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare, dodaju iz ZET-a

Prvi ovogodišnji snijeg u hrvatskoj metropoli oduševio je Zagrepčane. Iako se u gradu snijeg nije zadržavao na površinama, građani su pohrlili na Sljeme gdje je atmosfera kao u kakvoj zimskoj bajci.

Ako će snijeg "opstati" i do početka idućeg tjedan, to bi ponovno moglo rezultirati velikom posječenošću Sljemena, ali prije nego se ondje zaputite, znajte da u ponedjeljak i utorak to nećete moći učiniti žičarom. Naime, žičara Sljeme zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda neće biti u pogonu 23. i 24. siječnja, dojavili su iz ZET-a. 

1/51

Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare, dodaju iz ZET-a. Do Sljemena i dalje možete autobusom i to linijom 140 koja kreće s Mihaljevca. 

>> VIDEO: Snježne radosti na Sljemenu prvi put u 2023. 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sasha68
18:05 20.01.2023.

ni sad ?? ahahah pa čemu sluzi

PE
Pendrek57
18:51 20.01.2023.

Pa ovo je preslo sve mjere. Majke vam, koja lakrdija.

LI
liliZG
15:58 21.01.2023.

nova žičara do sad imala više "redovnih" servisa nego stara u cijelom svom životnom vijeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije