Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid

Djevojčica opečena u tramvaju izašla iz Klaićeve bolnice

nalet tramvaja na pješaka (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
Autori: vk/vlm, mzr/vlm
07.01.2011.
u 14:46

Hoće li tužiti ZET, ovisi o liječničkoj dokumentaciji i rezultatima istrage, kaže otac djevojčice Damir Bartolić

Petipolgodišnja djevojčica koja se u srijedu opekla u tramvaju broj 4 jučer je izašla iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj. Iako su opekline na rukama navodno nastale od strujnog udara, njezin otac Damir Bartolić još ne zna hoće li od ZET-a tražiti odštetu.

– Kći još mora idući tjedan na pregled. Naknadno ću odlučiti hoćemo li tužiti ZET, kad vidimo liječničku dokumentaciju i rezultate istrage – kazao je Bartolić. Objasnio je da njegova kći nije ugurala ruke između dva sjedišta nego se uhvatila za rukohvat i svoj stolac koji su zatvorili strujni krug. Iz policije pak tvrde nešto drugo. Policijsko izvješće kaže da liječnici u Klaićevoj nisu utvrdili kvalifikaciju ozljede djevojčice te da će obaviti očevid tramvaja koji su zapečatili. Isti je tramvaj, čim je otac u srijedu vozačici tramvaja prijavio nezgodu, povučen u ZET-ovo spremište gdje je počela istraga da bi se utvrdilo je li strujni udar bio moguć. Najavili su da će rezultate znati u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 2

VA
vatra
21:24 08.01.2011.

ovo je valjda jedina dobra vijest u današnjim novinama

TO
tonkica
12:52 09.01.2011.

Radi se drama. Ok, treba natjerati ZET da pocne voditi postenu brigu o prijevozom parku (bilo lijepo da za tu cijenu karte redovito ciste unutrasnjost autobusa i tramvaja) no pobogu dijetetu nece ama bas nista biti. Nit fizicki nit psihicki. Pisem to jer sam ja sa dvije i po godine stavila ruke na vruci sparet i zavrsila sa tezim opekotinama u bolnici. A to je bilo prije 30 godina. S obzirom na razvoj medicine.....ova hajka iritantna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije