Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićno darivanje

Djed Božićnjak stanovnike Zoološkog vrta poslužio omiljenom hranom

Zoološki vrt u Zagrebu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
27.12.2015.
u 16:36

Ideja zagrebačkog zoološkog vrta danas je uspješno zaživjela, a vjerujemo da su i stanari vrta ostali zadovoljni

Blagdansko vrijeme donijelo je iznenađenja i za stanovnike zagrebačkog Zoološkog vrta.

Životinje su danas od 13 h uživale u posjetu Djeda Božićnjaka, koji je donio raznolike poslastice. U darivanju su mogli sudjelovati i posjetitelji.

Timaritelji i edukatori zoološkog vrta pripremili su listu želja životinja, a svi zainteresirani mogli su pomoći donacijom ili pri pakiranju poklona.

Među ostalim, morski lavovi, primjerice, uživaju uz novu košarkašku loptu, a čimpanze razotkrivaju zanimljive zagonetke.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Da Božić nije samo vrijeme međuljudskog darivanja, dokazao je zagrebački Zoološki vrt. Ideja pod nazivom "Egzotična zima u Zoo vrtu - darivanje životinja" uspješno je zaživjela, a sigurni smo da su i životinje reagirale jednako zadovoljno.

ZOO je tijekom zime otvoren svakodnevno od 9 do 16 sati, a blagajne rade do 15 sati. Do ožujka 2016. vrt se modernizira, a ulaznice se prodaju po sniženoj cijeni.

>> Božićne poslastice u nedjelju za životinje zagrebačkog ZOO-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije