Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKO AKCIJA

Djeca će roniti i čistiti plažu u Crikvenici

ronjenje
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
20.05.2016.
u 21:32

Djeca će imati jedinstvenu priliku upoznati se s načinom čišćenja podmorja, vještinama ronjenja i potrebnom opremom

Ovog vikenda, 21. i 22. svibnja, Zagrebački holding d.o.o., podružnica Vladimir Nazor u suradnji s ronilačkim klubom HRVI NEMO – ADRIATIC, koji su ujedno članovi specijalističke ronilačke postrojbe Civilne zaštite Grada Zagreba za spašavanje iz vode, na vodi i u vodi, organizira jedinstvenu i prvu u Hrvatskoj ekološku akciju čišćenja podmorjakojoj će sudjelovati više od 50 djece u dobi od 7 do 17 godina (uz instruktore i voditelje ronjenja), te aktivno roniti i čistiti plažu na lokaciji dječjeg hostela Stoimena u Crikvenici. 

Djeca će imati jedinstvenu priliku upoznati se s načinom čišćenja podmorja, vještinama ronjenja i potrebnom opremom. Predavanje na temu zdrave prehrane, održat će Mario Valentić, fitnes trener, a u cilju smanjenja bolesti uzrokovanih lošom prehranom. Cilj je naučiti djecu da i sami pripremaju zdrave obroke.

Kroz dodatnu edukaciju mladih o važnosti održavanja čistoće mora, podižemo svijest građana, a osobito djece i mladih. Mladi će u kampu Aventura imati priliku i sami iskušati tehnike ronjenja i sigurnosti plovidbe na moru.

>> Treba li nositi naočale za ronjenje u vodi i šteti li gledanje u vodi očima?

Komentara 1

ST
Stipan
08:47 21.05.2016.

Crikvenica je ružna. A plaža još ružnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije