Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući telefon

Direktor Zagrebparkinga sutra odgovara na pitanja građana

mišeta
PIXSELL
26.05.2011.
u 19:21

Ako direktora najprofitabilnije podružnice Holdinga želite pitati o gradnji garaža, manjku parkirališnih mjesta, parkirališnim kartama... nazovite!

Voditelj Zagrebparkinga Robert Mišeta sutra će od 11 do 14 sati odgovarati na pitanja građana.

Ako direktora najprofitabilnije podružnice Holdinga želite pitati o gradnji garaža, manjku parkirališnih mjesta, parkirališnim kartama, ilegalnoj trgovini kartama, napadima na kontrolore ili nešto drugo vezano za tu tematiku, nazovite u petak u navedeno vrijeme na naš redakcijski broj (01) 6300 455.

Komentara 2

EI
eierkuchen
08:49 27.05.2011.

Dobro je da se moze nazvati danas i razgovarati sa gosp. Misetom. Stanovnik sam Gronjeg grada i vise ne mogu nigdje parkirati. U garazi Tuskanac za nas stanare, a nas je 158 koji koristimo garazu, kad istekne karta vise see ne moze produziti, a ako se zelimo parkirati treba platiti 1.500,00 kn mjesecno (znaci 200,00 €) vrlo lijepa suma, koju si normalni gradjanin ne moze priustiti. To ne postoji ni u jednom evropskom gradu, da stanari nemaju mogucnosti parkiranja na cesti, a da za garazu moraju izdvojiti pola svoje place. Ovim putem apeliram na sve stanare Gronjeg grada da se ovome svakako suprostave.

MI
Milkica
10:28 27.05.2011.

Hajde ga vi novinari pitajte zašto se parkirališna mjesta pretvraju u terase kafića. Najnoviji primjer - 4 ili 5 parkirališnih mjesta na Marulićevom trgu pretvoreno u terasu ispred nekakve pivnice koja se nalazi na uglu Marulićevog i Žerjavićeve. Jel bitno staviti lovu u džep ili imati dovoljno parkinga? Ovako je za cijeli taj prenapučeni kvart 4 ili 5 mjesta manje. Čisti bezobrazluk i lopovluk. Ta su mjesta strogo namjenska, nisu predviđena za birtije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije