Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAMVAJ, VIJADUKT, ŠEST TRAKA...

Nakon dugo vremena gradi se novi ulaz u Zagreb: Doznali smo detalje projekta teškog gotovo 100 milijuna €

06.02.2024.
u 16:00

Jakuševec kao poželjno mjesto za život. Tramvajska pruga, nova gradska avenija i osnovna škola, zatvaranje odlagališta otpada, produžetak autobusnih linija, zelenilo. Ambiciozni su planovi za istočni dio Novog Zagreba, kojemu se "makeover" kakav zaslužuje obećava već, zvuči nevjerojatno, četiri desetljeća.

Komentara 25

ZA
Zagrebčanka
17:25 06.02.2024.

Kad sve drugo propadne, onda pričaj ljudima lijepe bajke. Tomašević je obećao svašta, a napravio nije ništa. Ovaj projekt bi trebao zabit prvu lopatu tek u rujnu ove godine. Dotle Tomašević treba riješit "samo"papirologiju. Znajući kojim tempom radi, taj proces će trajati još dugo nakonšto njega više ne bude u fotelji gradonačelnika.

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
17:45 06.02.2024.

Jesu li otvorili obnovljeni stadion u Kranjčevićevoj ulici?

Avatar antikomunist1
antikomunist1
17:38 06.02.2024.

Realizacija svega slijedi na "sveto nigdarjevo"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije