Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt Cvjetni

Darinko Kosor sutra ide u posjet "zazidanim" stanarima u Ilici 11

ilica
19.07.2010.
u 16:43

Pošto stanari nisu mogli dobiti uvid u izmjene glavnog projekta, uvid u dokumentaciju tražit će odbor – kaže predsjednik Odbora za pritužbe građana Darinko Kosor.

Skupštinski Odbor za predstavke i pritužbe građana sutra će u 9 ujutro obaviti očevid udaljenosti zida poslovno-stambenog kompleksa Cvjetno od zida, prozora i balkona dvorišne strane zgrade u Ilici 11.

Podsjetimo, tamošnji stanari bijesni su što im je Horvatinčić samo četiri centimetra od balkona zazidao zid u visini od deset metara, i time prekinuo dotok svjetlosti. Hoto grupa je, podsjetimo, isto učinila i ispred prozora ambulanata na Stomatološkom fakultetu u Gundulićevoj. Uskoro bi Horvatinčić, tvrde medicinari s tog fakulteta, trebao zazidati i cijelu staklenu stranu u velikoj operacijskoj sali. Ne kriju da će nakon tog zazidavanja, kvaliteta operacija pasti.    

– Pošto stanari nisu mogli dobiti uvid u izmjene glavnog projekta, uvid u dokumentaciju tražit će odbor – kaže predsjednik odbora Darinko Kosor. Pročelnik nadležnog Ureda za graditeljstvo Davor Jelavić kaže da stanari mogu dobiti uvid u izmijenjeni glavni projekt “kad god požele”.

Komentara 17

UN
unstopable
13:37 23.07.2010.

Whirligig, svaka čast kaj si ovo iskopal! Sad bi mi baš bio gušt da ovaj stari kaj je pokušal nekaj jamit od Tomeka, još plati neke sudske troškove ili penale i da k tome još i balkon mora srušit! Ko pod drugim jamu kopa........... hahahahaha

Avatar radusa
radusa
18:25 19.07.2010.

hahaah ovo nie normalno.....da tu stanuje neka licnost(nasi tajkuncici,politicari )bio bi razmak daleko veci a ovak ko ebe sirotinju nema pravo da se buni....................zalosno.....ovo nebi moglo nigdi na svitu proci!!!!!!!!!

MR
mravac
00:14 22.07.2010.

Ljudi iz Ilice 11 se zale kao i Stomatološki fakultet od prvoga dana...No Bandić i sudstvo su ih vozali u krug od vrata do vrata govoreći im da su žalbe u procesu... A svi ovi dolje koji podržavaju Horvatinčićev ii Bandićev bezobrazluk neka im daju svoje stanove bez naknade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije