Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prskanje komaraca

Od danas suzbijanje komaraca, početak na Jarunu i Bundeku

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 13.05.09., Kursanec, Hrvatska-  Zaprasivanje protiv komaraca. Komarci su postali problem u donjem Medjimurju. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
1/3
10.06.2014.
u 09:00

Timovi iz Eko deratizacije provesti će tzv. zamagljivanje, odnosno uređajima će raspršiti pesticide u obliku koncentriranih otopina za što će im iz gradske blagajne biti isplaćeno tri milijuna kuna

Horvati, Gredice, Jarun, prostor oko ŠRC-a Mladost, Prečko, Hipodrom, Kajzerica, Bundek, Trnsko i Zapruđe prve su lokacije koje će obići tvrtka zadužena za suzbijanje komaraca.

Danas će timovi iz Eko deratizacije provesti tzv. zamagljivanje, odnosno uređajima će raspršiti pesticide u obliku koncentriranih otopina. Za njihove usluge Grad Zagreb platit će im tri milijuna kuna, koje će rasporediti na vrijeme od godine dana.

– Čekali su se povoljniji vremenski uvjeti, a akcija će se provoditi narednih dana - rekao je zamjenik pročelnice Ureda za zdravstvo Slavko Antolić.

Tako će u srijedu obići prostore oko ŠRC-a Jarun, Staglišće, Kosirnikovu, Sopot, Utrine, Travno, Sloboštinu i Dugave, a u četvrtak Retkovec, Cvjetno naselje, Špansko, Malešnicu, Kruge, Savicu, Folnegovićevo i Maksimirsko naselje i Borovje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije