Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući telefon

Čitatelj: Žalit ću se Bandiću! Mišeta: Doba veza je prošlo!

mišeta
PIXSELL
Autori: dik/VLM, mač/VLM
28.05.2011.
u 15:24

Čitatelji protestirali zbog kazni koje su dobili, tražili proširenje zona, a stanovnici Gornjega grada strahuju hoće li ih voditelj Holdingove podružnice izbaciti na ulicu i onemogućiti parkiranje u garaži Tuškanac.

Kazna od dvjesto kuna za dnevnu kartu je guljenje i žalit ću se, a na znanje ću poslati i Bandiću i svom bratiću, koji je pročelnik Službe za mjesnu samoupravu, zaprijetio je Zoran Nevistić, jedan od čitatelja koji je zvao vrući telefon gradske redakcije, na kojemu je dežurao direktor Zagrebparkinga Robert Mišeta.

Čeka se sastanak...

– Vrijeme poznanstava i rodbinskih veza je prošlo, to svi koji me poznaju, znaju – odgovorio mu je direktor najprofitabilnije Holdingove podružnice, koja na godinu od građana “ubere” gotovo 200 milijuna kuna. Dodao je kako čitatelj nije u pravu i da “dnevnu kartu” mora platiti, no da je njegovo pravo da se žali.

Nekoliko minuta kasnije i Nevenka Hehmke od direktora je zatražila rješavanje problema. Radilo se o garaži “Tuškanac”, u kojoj i sama ima mjesto. Kaže da kao stanarka Gornjega grada nema gdje drugdje parkirati.

– Prije dva tjedna bila sam kod vas u vezi s garažom na Tuškancu, ima li što novog? – pitala je Hehmke.

Međutim, odgovor koji je dobila nije je mogao zadovoljiti.

– Moje je pitanje po kojem kriteriju stanari Mesničke i Dežmanova prolaza imaju pravo parkirati u garaži, a stanari Ilice samo pet metara dalje ne – kontrirao je Mišeta, koji je dodao da čeka sastanak s pomoćnikom pročelnika za promet o rješavanju desetaka pitanja, uz ostale i onoga parkirališnih mjesta na Gornjem gradu.

Širenje parkirališnih zona

Naime, voditelj podružnice traži da se vrate ukinuta mjesta u Mesničkoj i stanare tamo oslobodi mjesta za parkiranje kako bi garaža postala još isplativija.

Širenje parkirališnih zona bio je, iako upućen na krivu adresu, najčešći zahtjev građana.

Tako se Lana Šarić, stanarka Osredaka, žalila na to kako je njena ulica stalno zakrčena.

 – Na Osredaku imamo problema jer su oko nas zone, a jedino se u našoj ulici ne naplaćuje – kazala je čitateljica s Bukovca.

 No, kao što je već nekoliko puta objašnjavao Mišeta, to nije u nadležnosti Zagrebparkinga.

 – O tome odlučuje gradonačelnik, koji na zahtjev vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora može proširiti zone – ponovio je Mišeta.

 Pred neobičnim su se problemom našli i stanari Novotnijeve ulice.

 – Kod nas ste iscrtali linije koje čak prolaze i kroz drveće, tako da sada automobili uništavaju kockice, a nitko za to ne odgovara. Poslao sam fotografiju i predsjedniku Ivi Josipoviću, koji je rekao da je to strašno – požalio se čitatelj Mihael Šinko. Ne znajući o čemu se točno radi, direktor Holdingove podružnice revoltiranom je čitatelju obećao da će provjeriti stanje na terenu.

Komentara 16

OB
-obrisani-
23:24 28.05.2011.

cinična faca

Avatar nekakav
nekakav
16:03 28.05.2011.

ej, mišeta... a po kakvim si ti to kvalifikacijama došao na mjesto direktora podružnice? nije bila veza sigurno? il ida pitamo druga zokija? haha, kako se samo zakapate u sve veću gomila g....

OK
okus
01:21 29.05.2011.

Doba veza je proslo? Mozda za \"malene\". Za zvijeri krupnog zuba traje permanentno. ONI MOGU SVE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije