Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cirque du Soleil i Zagreb se vole!

Cirque du Soleil
Foto: Mario Poje
1/11
24.01.2024.
u 16:45

OVO umjetnici posjetili najpoznatije zagrebačke lokacije uoči premijere; Arena Zagreb, Hrvatska │ 25. – 28. siječnja 2024. godine

Sve je spremno za veliki akrobatski spektakl OVO koji je u Zagreb dovodi najveća svjetska cirkuska produkcija Cirque du Soleil. Zagrebačka publika imat će priliku zakoračiti u čarobni svijet fantastičnih performansa, umjetničke virtuoznosti i čiste magije, uz posebnu live glazbenu kulisu i vrhunsku tehnologiju, s potpisom ove poznate skupine. Uoči premijerne izvedbe koja je na rasporedu u četvrtak, 25. siječnja, u Areni Zagreb, dva su člana postave OVO prošetala najpoznatijim ulicama i lokacijama glavnog grada. Donosimo i najvažnije informacije ususret vikendu za pamćenje.

Foto: Mario Poje

Više od 50 artista spremno je izaći na jednu od najvećih pozornica ikad postavljenoj u Areni Zagreb, a među njima je i akrobatkinja Catherine Audy iz Kanade, koja u predstavi igra leptiricu. „U ovoj sam predstavi oživjela lik noćne leptirice i to kroz ples na duploj traci u zraku, s mojim partnerom Alexisom. U ovoj smo magičnoj izvedbi zajedno šest godina, a u Cirque du Soleil produkciji već deset. Obožavam osjećaj letenja pa sam posebno sretna što nekoliko puta tjedno oživljavam lik leptira. To je svojevrsno ostvarenje sna o kojem sam maštala kao dijete kad su me pitali koje bismo čarobne moći voljeli imati. Posebno me veseli što se naša točka izvodi u paru i zbog toga je još posebnija“, otkrila je Catherine Audy.

Na pozornici joj se pridružuje i David Ayotte, također porijeklom iz Kanade, kojeg je Zagreb posebno oduševio. „Ovo je moj prvi posjet Zagrebu i jako mi se svidio već izlaskom iz aviona, kada nas je dočekao snijeg. Odmah me podsjetio na Kanadu i mislim da imaju puno toga zajedničkog. Otkrili smo tek poneke tajne grada, a posebno me oduševila gastronomija i ljudi. Veselim se upoznati i zagrebačku publiku, a na pozornicu ću izaći u ulozi mrava, koji će vas oduševiti posebnom točkom i akrobacijama na kineskoj šipci, skačući s jedne šipke na drugu, s mojim dragim kolegama“, izjavio je umjetnik David Ayotte.

Foto: Mario Poje

Ulaznice za svih pet termina predstave koja nudi pravu zabavu za cijelu obitelj još uvijek su dostupne putem sustava Eventim kao i putem stranice www.cirquedusoleil.com/ovo. Blagajne će u četvrtak, 25. siječnja te u petak, 26. siječnja biti otvorene od 17:30 do 20:00. Ulaz u Arenu Zagreb na te se dane otvara u 18:30, a početak predstave planiran je u 19:30. U subotu, 27. siječnja na rasporedu su dvije predstave, a blagajna će raditi od 13:30 do 20:00 sati. Otvaranje vrata zagrebačke Arene za prvu subotnju izvedbu je u 14:30 dok predstava započinje u 15:30. Arena Zagreb za drugu će izvedbu toga dana svoja vrata otvoriti u 18:30 kako bi predstava mogla započeti u 19:30. Peta i posljednja izvedba zakazana je za nedjelju, 28. siječnja u 11:30, a vrata Arene otvorit će se u 10:30. Radno vrijeme blagajne u nedjelju je od 10:00 do 12:30. Predstava će, uključujući i kratku pauzu trajati dva sata.

Foto: Mario Poje

RASPORED IZVEDBI

  • ČETVRTAK, 25. siječnja 2024 u 19.30 sati

  • PETAK, 26. siječnja 2024 u 19.30 sati

  • SUBOTA, 27. siječnja 2024 u 15.30 i 19.30 sati

  • NEDJELJA, 28. siječnja 2024 u 11.30 sati

O CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT GRUPI

Cirque du Soleil Entertainment Group svjetski je lider u stvaranju zabavnih događaja koji se odvijaju uživo. Uz produkciju svjetski poznatih cirkuskih umjetničkih predstava, tvrtka svojim prepoznatljivim kreativnim pristupom stoji iza velikog broja različitih formata zabave, kao što su multimedijske produkcije, impresivna iskustva i posebna događanja. Podižući uvijek ljestvicu više, cilj Cirque du Soleil Entertainment Grupe je pozitivno utjecati na ljude, zajednice i planetu svojim najvažnijim alatima: kreativnošću i umjetnošću. Od osnutka 1984. godine, svojim su izvedbama nadahnuli više od 378 milijuna ljudi na 6 kontinenata te u 86 zemalja. Ova Kanadska tvrtka sada zapošljava više od 4000 zaposlenika, uključujući 1200 umjetnika među kojima se broji 80 različitih nacionalnosti. Više informacija o Cirque du Soleil Entertainment Grupi može se pronaći na službenoj internetskoj stranici CDSentertainmentgroup.com.   

Foto: Mario Poje

PARTNERI

Službeni partner Cirque du Soleil je Air Canada.

Zapratite predstavu uz #OVOCirque i #cirquedusoleil na društvenim mrežama:

Facebook | Twitter | Instagram | YouTube| TikTo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije