Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznavanje

Četiri austrijska glazbenika danas nastupaju u KSET-u

austrija
Foto: Austrian Music Export
13.11.2014.
u 08:21

Konferencijski program za upoznavanje austrijskih kolega održat će se od 16 do 17 sati u Galeriji Nova, a koncerti traju od 20 do 24 sata

Nakon nedavnog posjeta hrvatskih predstavnika scene, kao i izvođača koji su nastupili u Beču i Bratislavi na Waves festivalu, delegacija austrijskih umjetnika, diskografskih kuća, promotora, festivala i novinara danas je u posjeti Zagrebu.

Okrugli stolovi i radionice rasvijetlit će austrijsku i hrvatsku glazbenu scenu, a neki od najzanimljivijih austrijskih novijih grupa će i nastupati.

Pop glazba u prostoru oko Alpa, naime, posljednjih je godina doživjela zamjetan uspjeh te sve više izvanrednih umjetnika stječe ugled izvan područja Austrije.

Upravo konferencijski dio programa za upoznavanje austrijskih kolega održat će se danas u Galeriji Nova od 16 do 17 sati, dok će četiri austrijska umjetnika nastupati u klubu KSET od 20 do 24 sata, a to su Farewell Dear Ghost, Dust Covered Carpet, Hella Comet i Pola Riot.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije