Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandićev 58. rođendan

Čestitke od Roberta Kovača, Sandre Perković,a i psa Rudija

bandic
Željko Hladika/Pixsell
22.11.2013.
u 23:20

Među uzvanicima su bili svi Bandićevi pročelnici, zamjenica Sandra Švaljek, predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor, zastupnici te članovi Uprave Holdinga

Gradonačelnik Milan Bandić večeras je u društvu prijatelja i suradnika u zagrebačkom restoranu Skender na Remetama proslavio svoj 58 rođendan. Bandiću je ovo 11 rođendan koji je proslavio kao gradonačelnik  Zagreba, a svoje goste je kao i prijašnjih godina počastio švedskim stolom na kojem su se našle zagorske štrukle i hercegovački uštipci. Među uzvanicima su bili svi Bandićevi pročelnici, zamjenica Sandra Švaljek, predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor, zastupnici te članovi Uprave Holdinga. Gradonačelniku su rođendan čestitali i Anica i Robert Kovač.

-Gradonačelnika nas je pozvao kao prijatelje i od cijele naše sportske i modne obitelji ima veliku podršku – kazala je Anica Kovač. Njen suprug Bandiću je čestitao rođendan od srca te mu kazao da samo nastavi smjerom kojim ide. –I moj brat također – našalio se Robert Kovač prenijevši mu i Nikine čestitke.

Ni sportašica Sandra Perković nije propustila slavlje.

–Gradonačelnik je uvijek bio uz mene, u trenucima kada sam bila nepoznata i kada mi je pomoć bila najpotrebnija pa mu redovoto čestitam rođendan – kazala je Perković. Unatoč brojnim čestitkama i slavlju Bandić nije zaboravio na svog najodanijeg prijatelja, psa Rudija koji je u jednom trenutku utrčao u restoran u njegov zagrljaj. Kao i ranijih godina, Bandić nije primao poklone već je svatko mogao novac uplatiti za rad Zaklade za pomoć osobama oboljelima o cerebrovaskularnih bolesti.

>> Bozanić kod Bandića za rođendan: Drago mi je da sam tu

Komentara 4

VI
Vito
08:27 24.11.2013.

perokoji=============Tko bi uopće htio biti milančetov psiholog? ___________________ Retriveru pak psiholog nije potreban, njemu treba netko tko ga stvarno voli i želi _______________________ Na ovoj slici se jasno vidi da to nije milanče _________________ a to što niti ti nee voliš kućne ljubimce je tvoj problem, otiđi psihologu da ti pomogne, možeš i psećem

DU
Deleted user
09:44 23.11.2013.

@Vito, ovakav glu pi komentar, bezvezni, nisam davno pročitao.Kaj glumiš psećeg psihologa?

VI
Vito
09:12 23.11.2013.

Pogledajte kako ova spodoba drži psa _____________ Kao da ga grize i pokorava, ne drži ga na način kojim se igraju dva psa _________________________ Pogledajte psa ______________ To pseće držanje pokazuje pokornost prema osobi koju mora trpjeti, koju ne volii i ne smatra članom svog čopora te se s njom ne može niti igrati ___________ spodoba na slici ovim držanjem tijela jasno pokazuje strah prema ovom psu, ali se mora pokazati kao da se igra _________________ namještena poza lošeg glumca _________________ što se može - škorpion na djelu - zato pas i pokazuje strah, samo čeka ubod u leđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije