Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijednost radova 18 mil. kn

Centar za korisnike Zagrebački holding otvara i na Velesajmu

14.04.2016., Zagreb, Ulica Grada Vukovara 41 -  Centar za korisnike Zagrebackog Holdinga. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
14.01.2017.
u 10:36

Radovi počinju u ožujku ili travnju, a već početkom ljeta "share centar" otvorit će svoja vrata

Holding je svoje usluge stanovnicima Novog Zagreba odlučio približiti još jednim centrom za korisnike, sličnim onome u Ulici grada Vukovara 41, u prizemlju zgrade društva.

U sklopu paviljona 12 na Velesajmu, u tzv. share centru na 6000 kvadrata postavit će 10 šaltera na kojima će Zagrepčani moći plaćati račune za komunalne usluge, predavati zahtjeve i reklamacije te dobiti informacije iz djelokruga svih podružnica. Odnosno, na jednom će mjestu građanima biti dostupne sve Holdingove usluge. Otvorit će ondje, kažu u tvrtki, 76 radnih mjesta, a poslovni procesi odvijat će se u dva dijela: direktan kontakt s korisnicima rješavao bi se u tzv. front officeu, dok će u pozadini, back officeu, djelovati i pravna služba, referenti za kontakt s ostalim podružnicama, mijenjat će se matični podaci...

Ovu su lokaciju odabrali, ističu u Holdingu, zbog dostupnosti tramvaja, a ispred paviljona postoji i dovoljan broj parkirališnih mjesta. Ulazit će se s Av. Dubrovnik, radovi bi trebali početi već u ožujku ili travnju, a centar bi se trebao otvoriti do ljeta. Investicija je vrijedna oko 18 milijuna kuna. Ako pokažu interes, u prostor će, kažu u Holdingu, postaviti i šaltere raznih banaka, pa će se svi računi moći platiti na jednom mjestu.

Poučeni nedavnom pljačkom centra u Vukovarskoj, prostor će biti na najvišoj razini zaštite, osiguran kamerama i posebnim vratima.

Komentara 3

TH
than
15:55 14.01.2017.

Opa 76 radnih mjesta. Na vodece polozaje vec znamo koja ce obitelj, a sto ostane rodijacima, ostane. Kako god, taman kada ja brisem iz drzave.

DO
dopizdilomi
07:47 15.01.2017.

Dođite nas krasti na velesajam u naš novi centar. Pored MUP-a i SOE je sramota to raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije