Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taksi trakavica

“Cammeo je kriv što proces izdavanja dozvola ide sporo”

kosta minovski
Foto: PIXSELL
1/3
15.03.2011.
u 21:45

Riječki poduzetnik nije dobio još vremena za nadopunu dokumentacije jer bi to, piše u dopisu, bilo protuzakonito

Taxi Cammeo dobit će dozvole za najmanje dva tjedna jer riječki poduzetnik nije opremio automobile ni izišao na tehnički pregled. Tvrde tako u Gradu, čiji je Ured za promet gradonačelniku Milanu Bandiću poslao dopis u kojemu navode da je Cammeo tražio produljenje roka za nadopunu dokumentacije što je, pišu, protuzakonito. Stoga će u travnju na ulice izići tek 76 Cammeovih automobila umjesto 150 – koliko je Kosta Minovski najavljivao. U dopisu zaključuju i da je grupa Cammeo krivac što proces izdavanja ide sporo.

Nove Škode “trunu”

Tako je gradski Ured za promet vjerojatno stavio točku na obiteljski biznis Minovskog, koji je nedavno izjavio da svaka od novokupljenih 150 Škoda Octavija, što “trunu” na parkingu, za njega znači gubitak novca. Ali i ugrožavanje cijelog projekta vrijednog više od 25 milijuna kuna. Nadalje, iz dopisa gradonačelniku, Mijo Bezer, šef gradskog odjela za promet, objasnio je kako je Minovski imao 65 dana za kompletiranje dokumentacije.

“Zahtjev tvrtki Cammeo d.o.o., Autoprijevoz Oliva d.o.o. i Autoprijevoz Modem d.o.o. nije odobren jer bi se to moglo protumačiti i kao pogodovanje”, stoji u dopisu Bandiću poslanom u ponedjeljak.

Kao glavni problem Ured je naveo Cammeov “nedostatak osposobljenih vozača”. Nabrojili su sve termine ispita o poznavanju grada navodeći – o čemu smo ranije pisali – kako mu je pristupilo ukupno 116 Cammeovih kandidata, a prošlo ih 64.

“Ne poznaju grad”

“Kandidati koji nisu zadovoljili na ispitima su pokazali apsolutno nepoznavanje osnovnih podataka o povijesti i razvoju grada Zagreba, većina značajnijih ustanova i institucija – kao što su bolnice...” stoji u dopisu.

Komentara 24

AN
antiterorist
22:44 15.03.2011.

Biznismen traži da mu se još produži rok? Pa do kada..??!!!! Tako je u Rijeci 2006. dobio dozvole sa cijenom 13 kuna pa za mjesec i pol dana tražio od poglavarstva da mu odobri poskupljenje na 30 kn pravdajući to poskupljenjem goriva..! Hahaha... A da ne drobim bezveze, zabilježeno je u zapisniku sa sjednice i može se naći na službenim stranicama grada Rijeke... I to vi nazivate \"poduzetnikom\" \"obiteljskim biznisom\" i slično.... Ne bi Čubrilo bio Čubrilo.... Ajd, bolje da šutim......

VA
vatra
23:08 15.03.2011.

konkurencija je dobra za kupca treba dozvoliti savkom da radi i živi

AN
antiterorist
22:29 15.03.2011.

\"Tako je gradski Ured za promet vjerojatno stavio točku na obiteljski biznis Minovskog, koji je nedavno izjavio da svaka od novokupljenih 150 Škoda Octavija, što “trunu” na parkingu, za njega znači gubitak novca. Ali i ugrožavanje cijelog projekta vrijednog više od 25 milijuna kuna.\" -------- Ma daj Čubrilo molim te..!!!? I budali je jasno da je sam \"biznismen\" stavio sebi točku na \"biznis\"... Halo, gosp Čubrilo..!!? Pa lik se javio na natječaj bez lipe u džepu, bez ijednog jedinog ispunjenog uvjeta, i ovo što će dobiti za 76 auta je jaaaaako nategnuto, produživali se rokovi četiri puta...!!! Ma daj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije