Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAMO DOKAZE

Buduća šefica kulturnog centra plagirala program, gura je Tomaševićev čovjek? Ravnatelj za Večernji: Prekopirala je 27 poglavlja!

27.04.2022.
u 18:02

Ravnatelj Kulturnog centra Travno ukazuje na moguće nepravilnosti oko postupka izbora njegove nasljednice, kojim je Maja Gladović odabrana kao najbolji kandidat . Tvrdi kako je dobar dio svog programa prepisala iz onog koji je on predao kad se na tu poziciju kandidirao 2018. godine. Tu su cijele rečenice, pa i cijela poglavlja koja su na 27 mjesta identična ili barem uvelike identična onima koje je on sročio prije četiri godine. Ali to nije sve - ravnatelj nam priča da Maju Gladović gura čovjek iz Tomaševićeve stranke.

Komentara 8

IS
istokdole
18:47 27.04.2022.

Ovi antiplagijatorski programi uništavaju stranačku mladež!!!

BI
billynik
20:05 27.04.2022.

Ne ne bi to ovi iz Možemo, to rade samo ovi s desna, zar ne?

DU
Deleted user
19:46 27.04.2022.

To su kadrovi koji su navikli valjat se po podu bez biografije strava.senf di ih nalaziš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?