Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras:

'Bit ćemo pobjednička stranka koja će imati gradonačelnika Zagreba'

Gordan Maras (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
13.09.2013.
u 10:41

Na izbore za šefa gradske organizacije koji će se održati u listopadu Maras kreće sa sloganom 'Zajedno smo Zagreb' .

Ministar poduzetništva i obrta i akualni potpredsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras najavio je danas u središtu gradskog SDP-a kandidaturu za šefa zagrebačkog SDP-a, ali i kandidaturu za gradonačelnika Zagreba 2017. godine. Na izbore za šefa gradske organizacije koji će se održati u listopadu Maras kreće sa sloganom 'Zajedno smo Zagreb' .

- Želim ujediniti stranku. Danas s jedne strane imamo anonimne izvore koji govore da se u Praškoj (središte zagrebačkog SDP-a, op.a.) ne radi dobro, a s druge strane imamo one koji govore da se zagrebački SDP mora voditi autonomno . Ja kažem da samo zajedno sa SDP-om Hrvatske možemo postati ponovno pobjednička stranka koja će opet imati gradonačelnika Zagreba- rekao je Maras.

Uvjeren je u pobjedu zato što smatra da će u njemu članovi stranke prepoznati čovjeka koji na lokalnim izborima 2017. može pobijediti aktualnog gradonačelnika Milana Bandića. Marasa smo pitali što misli kome bi se Milan Bandić najviše radovao da pobijedi na izborima za šefa zagrebačkog SDP-a.

- To morate pitati Milana Bandića, ne znam kome bi se on najviše radovao, ali siguran sam da bi se meni najmanje veselio. I na idućim lokalnim izborima imat će protukandidata koji ima 43 godine, veliko iskustvo na odgovornim funkcijama, u naponu snage, rođenog zagrepčanina koji je u zagrebu išao u osnovnu srednju školu i na faks, koji je odrastao u Novom Zagrebu i koji je išao na tekme Dinama- rekao je Maras.

Pitali smo ga da li ima ili da li očekuje potporu šefa stranke Zorana Milanovića .

- To morate pitati njega , ali siguran sam da je interes predsjednika stranke da na čelo zagrebačkog SDP-a dođe čovjek koji će ujediniti stranku, koji će biti prepoznatljiv i ako mene vidi kao takvog onda će me podržati - rekao je Maras.

Sada slijedi proces priklupljanja potpisa članova i od nedjelje kandidati imaju 20 dana da prikupe 350 potpisa. 

>> Izbori za šefa zagrebačkog SDP-a 20. listopada, 2. krug 27. listopada

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije