Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sesvete, Vrapče, Dubrava...

Bez vode stanovnici pet zagrebačkih ulica, i to u po cijelom Zagrebu

Zagreb: U Lastovskoj ulici pukla je vodovodna cijev
Tomislav Miletic/PIXSEL
09.03.2022.
u 10:29

Opskrba vodom osigurana je autocisternama, javljaju u Holdingu.

Zagrepčani koji žive u ulicama čak različite gradske četvrti jutros su se probudili bez vode. Tako Holding javlja da su u tijeku radovi na vodoopskrbnom sustavu u Ulici Mirka Bedeka u Hrvatskom Leskovcu, a zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu u ulici Novački zavoj, bez opskrbe vodom su potrošači u dijelu Novačke ulice (od kbr. 39 do križanja s ulicom Pesteri) u Gornjoj Dubravi​ i to do 14 sati. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama. 



Bez vode su i potrošači u Budimskoj ulici u Sesvetama, ulici Lisičina u Vrapču te Ulici Benedikta Vinkovića na Medveščaku.
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar cuki2020
cuki2020
08:59 10.03.2022.

Od kada ide zarez ispred slova i? Kojih je to pet ulica, nije navedeno

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
02:26 10.03.2022.

Kuži naslovnice i pismenosti, halo čobane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije