Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o zagrebačkom Adventu

Bernardić: Sve je isto, samo njega nema

Zagreb: Zastupnike očekuje 15 sati rasprave o amandmanima na proračun
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.12.2022.
u 10:35

Bernardić smatra da je priča oko Adventa i dalje ista, a razlog tome vidi u bliskim političkim odnosima nekoiliko glavnih političkih aktera na razini države i Zagreba

Uoči današnje saborske rasprave o prijedlogu Strategije razvoja održivog turizma Davor Bernardić (SD) dotaknuo se u svom kratkom govoru zagrebačkog Adventa kojeg su prijašnjih godina pratile brojne afere oko dodjele i plaćanja mjesta za adventske kućice, što su grijesi koje se stavljalo na dušu bivšem gradonačelniku Milanu Bandiću te direktorici Turističke zajednice grada Zagreba Martini Bienenfeld. Iako je Milan Bandić pokojni, Bernardić smatra da je priča oko Adventa i dalje ista, a razlog tome vidi u bliskim političkim odnosima nekoiliko glavnih političkih aktera na razini države i Zagreba.

01.12.2022., Zagreb - Kuca u Talcicevoj ulici praznicno je okicena plisanim medvjedicima. Uredjenje procelja osmislila je ekipa koja stoji iza Bozicne bajke na Tkalci. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

To je potkrijepio kazavši kako je šefica zagrebačkog Adventa Martina Bienenfeld prijateljica premijera Andreja Plenkovića, bila je prijateljica Milana Bandića, a sad je, koliko je čuo, i prijateljica gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića. 

- Sve je isto, samo njega nema - ustvrdio je na kraju Bernardić misleći na pokojnog bivšeg gradonačelnika Bandića. 

VIDEO Atraktivne lokacije Adventa

Ključne riječi

Komentara 21

AF
afer
14:14 01.12.2022.

Nije isto. Komunalije će poskupjeti.

DA
daliboris
14:04 01.12.2022.

Tomašević je čisto zlo neradničko i lažljivo, samo ima iza sebe medije koji njegov lik uljepšavaju, ali ne mogu sakriti da se pod Senfom kvaliteta života u Zagrebu urušava. Tip je svojim neznanjem nabio rekordne gubitke u javnim firmama i rekordno nas zadužio, baš ono sirovo uništava Zagreb.

SA
sasha68
11:45 01.12.2022.

svi isti privatnici i dalje posluju sa zagrebom, svi uhljebi u uredima su na svojim mjestima, otkaze davao raji koja radi na grabi?!! kućice opet idu istim ljudima, jedino je zalosniji izgled i nema stimunga jer nema pozornice sa muzikom, trg je depresivan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije