Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradio bodove

Bandićevi suparnici čistili su u svom dvorištu

Davor Bernardić i Rajko Ostojić (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
17.01.2013.
u 08:35

Snježnu havariju za predizbornu kampanju iskoristio gradonačelnik, ali gdje su protukandidati?

I dok je gradonačelnik Milan Bandić od početka tjedna s lopatom u rukama, njegovi kolege i protukandidati na predstojećim lokalnim izborima nisu iskoristili snježnu havariju u svrhu samopromocije.

Uloga spasioca

Za čistiji Zagreb aktualni je gradonačelnik raspustio stožer Zimske službe, proglasio se čelnim čovjekom i najavio spas cijeloga grada. Da je na taj način vrhunski iskoristio snježnu nepogodu za svoj račun priznaju mu i njegovi suparnici.

–Drago mi je da se gradonačelnik prihvatio tog posla, da nije bilo bi mnogo gore. Stao je na čelo Zimske službe i grad doveo u red - kazao je Vladimir Ferdelji, kandidat koalicije HSLS-HSS. On je u čišćenju sudjelovao onoliko koliko je to, smatra, građanska dužnost.

– Počistio sam sa sinovima ispred kuće i garaže - dodao je.

Tatjana Holjevac, kandidatkinja Nezavisne liste također je čistila u svome dvorištu. Zagrepčanka je kaže, a Zagrepčani su naviknuli na snijeg.

Ne smije se čekati

– U Zagrebu je uvijek bilo puno snijega. Čim padne treba ga početi čistiti, a ne čekati. Svatko mora napraviti svoj dio posla, a pri tome se ne mora slikati kao neki - kazala je Holjevac.

Akciju čišćenja snijega u svome dvorištu imao je i kandidat pravaškog bloka HSP-HČSP, Siniša Šukunda koji je pohvalio gradonačelnikov angažman studenata.

– Čistio sam ispred kuće i cestu kojom prolazi autobus za školu u Donjoj Dubravi. No, samopromocija u situaciji kada je gotovo proglašena elementarna nepogoda nije ono što bih htio - kazao je Šukunda. Do komentara SDP-ova kandidata za prvog čovjeka Zagreba, Rajka Ostojića, nismo uspjeli doći do zaključenja broja.

>>ZET obustavio neke linije, teškoće i u željezničkom prometu

>>Ljutiti čitatelj: Slike jasno prikazuju tko čisti, a tko \'čisti\'

Komentara 10

AM
amato
09:11 17.01.2013.

Nije moralno iskoristiti našu nedaću za svoju korist. Posebno kada se to radi ciljano i isključivo radi svoje koristi. On je tobože uzeo stvar u svoje ruke i profesionalce koji taj posao rade stručno i za svoju plaću - smjenioo - samo da bi se on slikao svaki dan za TV i druge medije. Svi znamo da je to sve njegova predstava i gluma. Bljak. Koliko i kakve zakone bismo mi trebali imati da spriječimo aktivnosti svih mogućih tipova prevara i laži.

LA
larala
10:11 17.01.2013.

zanimljivo kako se ovi ne žele promovirati cisteci snijeg al, zato da je neki domjenak u pitanju odazvali bi se u velikom broju... također zanimljivi zakljucci novinara, "bandic iskoristio snježnu havariju u svrhu samopromocije", a to što je grad prije toga bio u kolapsu, ocito nema veze...bitno je da se imalo razloga pljuvati po njemu.... jel netko branio nekome da se cisteci snijeg, promovira i zaradi koji glas, nije....al, tu ipak treba malo raditi a, to je problem...puno je lakše pljuvati po onima koji rade i u toploj sobi smišljati spacke i podvale...jadno

OB
-obrisani-
08:51 17.01.2013.

Pa dobro ljudi ! jel je taj Bandić Gradonaćelnik ili nije ? Ako je,,,, onda je ispravno da čisti on a ne mi koji nismo Gradonačelnici,,, i ne brinite,,,on je svoj rad DEBELO naplatio i to Unaprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije