Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje u elementu

Bandićevi biseri: 'Skupite dijelove tramvaja ili će to učiniti Romi'

tramvaj (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
15.01.2013.
u 15:41

Kad mu je netko od suradnika priopćio da su dijelovi plastični, nonšalantno je vratio: Dokaži ti njima da je to plastika.

Nije više vijest da ZET-ovi niskopodni tramvaji teško odolijevaju snijegu pa im dijelovi otpadaju. Vijest je odgovor gradonačelnika Milana Bandića kako da se problemu pristupi.

- Treba to hitno uzeti s ceste i vratiti na tramvaj, inače će naši prijatelji Romi to pokupiti, poručio je Bandić iz sela pokraj Sesvetkog Kraljevca gdje je predstavio svoj krizni stožer za snijeg. Da se i on bavi time, kaže, i on bi to pokupio. 

Kad mu je netko od suradnika priopćio da su dijelovi plastični, nonšalantno je vratio: Dokaži ti njima da je to plastika.

Kako je za prošlog snijega buru reakcija izazvao poklon njegovih službenika koji su mu, bez njegova znanja, očistitli stazu za trčanje, sada im je poručio da ne čiste. 

>>'Alene, majke mi, nisam te razriješio. Tata uzima kajase u ruke'

Komentara 7

VA
Valerija007
17:42 15.01.2013.

Bi mi netko rekao zašto vozač ne pokupi komad koji se otkinuo? Nije mu u opisu radnog mjesta i ne dobiva dodatak? A i Končar bi mogao malo pogledati projekt tramvaja i pogledati kaj se da napraviti da trmvaji mogu kroz snijeg!

CH
chemica
18:24 15.01.2013.

Dosjetili su se "rješenju" pa povuku nove tramvaje i ubace stare, bar dok se ne očisti pruga. Mada, ako su već konstruirali tramvaj isključivo za metropolu ( nitko ih drugi ne želi), mogli su se i malo bolje potruditi, a ne da kod svakog malo jačeg snijega ispadaju iz igre pa ih moraju zamijeniti muzejski primjerci.

TO
tonkica
16:34 15.01.2013.

Nije ni Bandic daleko od istine, ima covjek iskustva, suradivao je sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije