Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Bandić: Svetice idu HNS-u, a ja više neću trčati u Kušlanovoj!

Bandić trči
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Autor
Mateja Šobak/VLM
20.01.2014.
u 14:03

Gradonačelnik je dan prije završetka natječaja za upravljanje ŠRC-om Svetice otkrio da će projekt pripasti nogometnom savezu te najavio kako će na tom području biti izgrađena i najljepša atletska staza u gradu, na kojoj će on trčati svakoga jutra

– Odlučio sam, Svetice se daju HNS-u i o tome nema rasprave – obznanio je gradonačelnik Milan Bandić dan prije okončanja natječaja za upravljanje Športsko-rekreacijskim centrom Svetice, nakon kojega će biti poznato tko je poslao ponude za taj kompleks.

Bandić je svoj stav objasnio time da za svoju odluku ima ovlasti kao gradonačelnik. Najavio je usto da će do ljeta na Sveticama biti izgrađen bazen, a, kazao je, i najljepša atletska staza.

– Kad se počne graditi kamp HNS-a, više neću trčati u Kušlanovoj nego ću se preseliti na Svetice, da ljudi vidi kako će se tamo i dalje moći rekreirati – poručio je Bandić, tijekom prijma za predstavnike Pravne klinike.

>>Koliko HNS daje Gradu za 'privremeno korištenje' Svetica? Objavite ugovor!

Komentara 14

DU
Deleted user
15:58 20.01.2014.

ŠRC? nije li to nekada bilo vojno??? dostupno svima??!!! maknuli se generali, oficircici i njihove prileznice s teniskih placeva, pa sada gazduju njihova djeca i unuci!!!?? a grad placa??

CH
chemica
17:47 20.01.2014.

Odluka na razini Milana Bandića. Bez ikakve konzultacije sa strukom. Kako ono reče HDZ, faraonska odluka jednog katastrofalno lošeg gradonačelnika. On je na vlasti i nametnut će svoju volju ma i vjevericama u Maksimirskoj šumi ako mu se ćefne. Pa i po cijenu da mu se sav normalan svijet smije.

BV
Bijela Vrana
14:43 20.01.2014.

wow, to se zove demokracija ... ja ,i ja i opet ja,jajajajajajaja.....ja !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije